Anda Hanya Boleh Dapatkan Akses Panduan Berbayar Ini PERCUMA Dalam Masa :

0
0
0
0
0
0
0
0

PERHATIAN SEMUA..!!!

Siapa Lagi Nak Belajar Dapat Income Macam Ni Pada Musim Endemik?

Anda Nak Prospek PM Anda BERDERET-DERET Macam Ni?

KLIK DAN BESARKAN VIDEO UNTUK LIHAT DENGAN LEBIH JELAS..

Nak Merasa Income 5 Angka Macam Student Kami Yang Lain?

Adakah anda dah banyak habis duit sebab raya? Nak "pulihkan" balik duit poket anda?

Kalau anda nak.. baca halaman ini sehingga habis.. Mana tau boleh bantu anda jana income EXTRA untuk penuhkan semula akaun bank anda..

MEMPERSEMBAHKAN...

PANDUAN VIDEO
FB HERO!

Sebelum ini dikenali dengan nama Panduan Case Study RM10k Ticer Faz. FB Hero adalah versi update 2.0.

Salam sejahtera.. Hai.. Nama saya Ticer Faz. Isteri muda kepada De Amirul. Panduan ini telah pun di buka di dalam group tertutup kami. Dah ramai yang dapatkannya.

Screenshot di atas ialah hasil daripada strategi yang Ticer Faz gunakan pada tahun lalu ; sebelum puasa, sewaktu puasa, dan selepas raya.

Sehingga kini, walaupun Ticer Faz jarang mempraktikkan strategi ini, customer masih mencari beliau untuk mendapatkan produk daripada beliau.


Ticer Faz telah menggunakan strategi ini dalam dua jenis bisnes beliau, iaitu bisnes makanan dan juga bisnes skin care. Dan ada juga sedikit barangan daripada shopee seperti pakaian, barangan rumah & barangan harian. Alhamdulillah, membuahkan hasil..

APA SEBENARNYA YANG TICER FAZ BUAT NI?


Waktu itu.. Ticer Faz sedang mengalami fasa kejatuhan dalam bisnes.. Dalam akaun bank, ada RM200 je baki.. Dahla nak dekat puasa. Lagi lah nak pakai duit kan sebab nak standby untuk raya. Macam-macamlah nak kena guna duit.

Jadi, waktu tu Ticer Faz pun memang struggle. Macam-macam teknik marketing buat sebab nak dapatkan rentak semula. Ada juga belajar dekat luar, tapi Ticer Faz tak pandai lah hal-hal teknikal macam fb ads tu. Senang cerita, Ticer Faz memang NOOB lah :)

Nak di jadikan cerita.. Ticer Faz pun mula menjual barang-barang Shopee. Tapi bukan menjual kat platform sana tau. Ticer hanya ambil barang di sana, tapi jual semula dalam FB. Boleh untung banyak sikit. Huhu..

Time tu.. Tengah rancak perah otak apa jalan untuk tukar barang jadi duit, Ticer Faz pun "terjumpa" strategi mudah ini.

Caranya mudah, simple, dan hanya perlu buat berulang kali je, tanpa menggunakan iklan berbayar. Alhamdulillah, berjaya dapatkan customer tanpa perlu bersusah payah sangat.

Paling BEST, customer dah tahu harga sebelum contact Ticer, dan oleh sebab itu, ramai yang contact Ticer Faz, terus nak beli barang daripada Ticer.


Jadi.. Ticer Faz dah videokan case study RM10k ini dan dimasukkan ke dalam membership seperti dalam gambar di atas.

InsyaAllah memang berhajat nak tambah video lagi supaya dapat bantu anda semua untuk betul-betul buat duit EXTRA.

Oh, ini salah seorang student yang dah take action dengan ilmu dalam FB HERO ni. Kalau sis ni boleh, anda pun mesti boleh juga. Tak rugi apa pun sebab tak keluarkan kos modal duit pun...

Asyik sis je yang buat duit, takde bro-bro ke yang buat duit daripada teknik ni? Ada.. Play video kat atas ni & besarkan video supaya lebih jelas. Dia pun dapat wasap berderet-deret guna teknik dalam panduan FB Hero ni. Yang syoknya, tak perlu keluarkan duit untuk FB Ads :)

UNTUK BANTU ANDA LEBIH MUDAH BUAT DUIT..

BONUS TERBARU!


Ada 7 bonus video kesemuanya & di atas ini merupakan antara tajuk-tajuk bonus video.


Teknik FB Hero ini insyaAllah evergreen & boleh dipraktikkan pada bila-bila masa sahaja. Tidak tertakluk pada musim perayaan sahaja. Lihat result student di atas. Pun dah buat 5 angka. Kalau dia boleh buat, anda pun boleh buat.. :)

Jadi, berapa yuran pelaburan anda untuk dapatkan panduan video Premium ini?

Yuran Ilmu Anda Untuk Panduan Video
FB Hero Ini Adalah..

Bakal Harga Official Kelak RM257

Tawaran AWESOME
RM157 sahaja

..Atau Anda Boleh Dapatkannya 100% PERCUMA Pada Butang Di Bawah..

Anda Boleh Pilih Antara Dua Option Di Atas