"Sistem Versi Advanced" Ini Khas Untuk Usahawan Yang Menggunakan Wasap Untuk Bisnes!

Siapa Lagi Nak Dapat Jualan Berkali-Kali Dengan Kumpul Database Bakal Pelanggan Yang Setia Dengan Bisnes Anda?

Ini adalah produk BERBAYAR, tapi anda boleh dapatkannya secara PERCUMA. Takpe ke?

Hanya Untuk 7 Hari Sahaja Software Ini Diberi Secara PERCUMA.


Software versi Advanced berbayar ini TIDAK SAMA dengan versi Basic yang mungkin anda pernah dapat sebelum ini dalam Panduan Wasap Hero

Tawaran PERCUMA Untuk Produk Berbayar Ini Akan DITUTUP Dalam Masa :

0
0
0
0
0
0
0
0

Apa Yang Anda Boleh Dapat Seandainya Anda Mempunyai Database Bakal Pelanggan Yang Targetted Dengan Bisnes Anda?

Manfaat #1

Parcel BERTIMBUN

Bila anda ada database targetted yang besar, nak buat jualan pun jadi lebih mudah. Sebab kita tawarkan offer pada mereka yang "sudah sedia" mempunyai niat nak selesaikan masalah mereka @ sampaikan kemahuan di hati mereka. Yang mana, produk andalah solusinya!

Dulu kami tak macam ni tau. Bila dah ada database targeted barulah boleh merasa. Ianya TAK SENANG, namun ianya TAK MUSTAHIL!!

Manfaat #2

Ramai Yang Order Banyak Terus

Anda akan mempunyai golongan yang suka beli banyak sebab buat pool order dengan kawan-kawan. Dan anda juga boleh cari agen di bawah anda yang borong banyak unit produk yang anda jual.

Macam kes kami, kami terpaksa jadi Master Stokis sebab ada ramai agen di bawah kami. Best kan dapat macam ni?

Manfaat #3


Ramai Nak Jadi Agen Anda

Bila dah ramai pelanggan, ada yang nak jadi agen anda. Walaupun anda hanyalah seorang dropship, anda mungkin terpaksa UPGRADE sebab ramai nak jadi agen & beli banyak dengan anda.

Sebab itulah anda perlu mula kumpul database sekarang!

NAK TAHU LEBIH DETAIL

Bagaimana Sistem Ini Boleh Bantu Anda?


MEMPERKENALKAN

Antara Fungsi BEST Sistem Wasap Hero X Versi Advanced


Copywriting System


Sistem ini mempunyai ciri-ciri copywriting yang anda boleh terus send kepada "bakal prospek" anda untuk ditukarkan menjadi "database hot" anda. Ini sangat penting, kita nak CONVERT mereka yang belum kenal anda supaya TRUST & LOYAL dengan anda. Tak kenal maka tak cinta.

Tak cinta maka takde lah sales kan.


Auto Correct


Sistem ini boleh AUTO CORRECT nombor-nombor bakal prospek anda sekiranya ianya tidak ikut format. Jadi anda tidak perlu manual nak edit & perbetulkan satu persatu. Kalau ada puluh-puluh nombor tu okay lagi. Tapi kalau anda berjaya ada beribu-ribu nombor?

Banyak bazir masa, banyak tenaga dan fokus HANGUS! Don't worry, sistem ini akan setelkan isu ini dengan pantas. Nanti anda dah cuba, anda akan tahu.


Share To Team


Sistem ini boleh EXTRACT semua nombor bakal pelanggan anda ke dalam Excel. Anda boleh share kepada team @ anak buah anda supaya mereka boleh jemput bakal prospek menjadi database anda dengan RELA HATI!

Kita nak mereka yang join kita dengan suka, bukannya kita spam mereka berkali-kali tanpa izin. Sales TAKKAN datang kalau buat macam tu.

Sistem Wasap Hero X adalah solusinya!


Software "On The Cloud"


Sistem ini adalah berbentuk web based yang super simple untuk anda gunakan mencari database yang targeted dengan bisnes anda. Tak perlu install & boleh digunakan di mana-mana device (handphone, iPhone, tablet, laptop, macbook)

Anda perlu risau tentang installation. Buka & terus boleh pakai.


Serius, Sistem Versi Advance Ini Kami Jual Bermula Dengan Harga RM50. Tapi..

KAMI NAK BERIKAN ANDA PILIHAN UNTUK DAPATKAN SECARA PERCUMA

AKAN TAMAT DALAM 7 HARI

Hanya Untuk 7 Hari Sahaja Software Versi Advanced Ini Diberi Secara PERCUMA.


Software versi Advanced berbayar ini TIDAK SAMA dengan versi Basic yang mungkin anda pernah dapat sebelum ini dalam Panduan Wasap Hero

Bonus Khas Untuk
Anda

Anda dah ada sistem. Tapi tanpa ilmu yang betul, senjata marketing anda tak akan PADU. Disebabkan itu, kami sertakan bonus guide video step by step yang bernilai RM97.00!


Jom Belajar Bagaimana Nak Cari Cold Database & Tukarkan Mereka Menjadi Hot Database Yang Targeted Dengan Bisnes Anda. Anda boleh dapatkannya secara berbayar atau pun PERCUMA.


Nota : Anda perlu share kepada rakan-rakan bisnes anda untuk sebagai ganti duit sekiranya anda nak dapatkannya secara FREE

Dibawakan Khas Oleh Duo Heroes